دکتر رهبر بارقه ی امید را در دل نیروهای ارزشی روشن کرد

حجت الاسلام و المسلمین محمدیان در گردهمایی مدیران و اساتید معارف دانشگاه آزاد اسلامی:

حضور دکتر رهبر در دانشگاه آزاد اسلامی بارقه امید را در دل نیروهای ارزشی روشن کرد/اساتید معارف باید دفاع حکیمانه از نظام جمهوری اسلامی داشته باشند

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه با آمدن دکتر رهبر به دانشگاه آزاد اسلامی، بارقه های امید در دل نیروهای ارزشی روشن شد، گفت: تصمیم داریم شعارهایی که در حوزه دین و دینداری داده‌ ایم، با تمام توان محقق شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدیان در گردهمایی مدیران و اساتید دروس معارف دانشگاه آزاد اسلامی گفت: وظیفه بسیار خطیری برعهده اساتید گروه معارف است چرا که آنان علاوه بر تدریس، باید پاسخگوی تمامی سوالات دانشجویان در حوزه سیاسی، اجتماعی و… باشند.

وی با اشاره به سابقه آشنایی و همکاری خود با دکتر فرهاد رهبر، گفت: با شناختی که از ایشان دارم می دانم چقدر به رعایت شایسته‌سالاری و امانتداری بیت‌المال اعتقاد دارد ، اگر مدیران واحدها به شایسته‌سالاری توجه نکنند و در هزینه کردن بیت‌المال دست و دل بازی نشان دهند، بر فعالیت کاری اساتید معارف در آن واحد نیز تاثیرگذار خواهد بود و موفق نمی توانند عمل کنند.

مشکل دین گریزی در دانشگاه ها نداریم

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با بیان اینکه انتظار مردم از مدیران، نامعقول و غیرمنطقی نیست، گفت: قریب به اتفاق جوانان دانشجوی ما قلب هایی پاک و نورانی دارند، به ظاهر آنها نگاه نکنید که قدری به‌روز هستند. دلهایشان نورانی است. آنچه باعث ایجاد تعارض در ذهن جوانان می شود، یکسان نبودن گفتار و رفتار ما درخصوص دین است. خوشبختانه ما مشکل دین گریزی در دانشگاه ها نداریم؛ کسانی که این ادعا را دارند، یا نمی فهمند یا اهداف خاصی را دنبال می کنند.

محمدیان با اشاره به حضور دکتر فرهاد رهبر در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با آمدن دکتر رهبر به دانشگاه آزاد اسلامی، بارقه های امید در دل نیروهای ارزشی ایجاد شده است و بناست شعارهایی که در حوزه دین و دینداری داده‌یم، با تمام توان محقق شود. مسائلی در حوزه های پژوهش، آموزش و مدیریت این دانشگاه وجود دارد که امیدواریم با حضور ایشان اصلاح شود.

وی تاکید کرد: انتظار ما این است که عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی شایسته نظام جمهوری اسلامی ایران باشد چرا که این دانشگاه از ظرفیت های بسیاری برخوردار است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با اشاره به مهمترین وظایف و رسالت اساتید معارف گفت: معرفی حقیقت و باطن دین، از مهمترین رسالت اساتید گروه معارف است. اگر خروجی این کلاس ها منجر به پرورش دانشجویانی انیس با خدا، قرآن و اولیا نشود، موفق نبوده‌ایم.

استاد معارفی که به آرمان های نظام متعهد نباشد، جایی در دانشگاه های کشور نخواهد داشت

وی افزود: دانشجویان، اساتید معارف را وابسته و کارگزار نظام جمهوری اسلامی می دانند و از آنها در خصوص بسیاری از مسائل روز سوال می کنند. عنوان درس معارف از این نظام برآمده و به همین خاطر اساتید این گروه باید از نظام دفاع حکیمانه‌ای داشته باشند. اگر استاد معارف انقلابی نبوده و به آرمان های نظام متعهد نباشد، قطعاً جایی در دانشگاه های کشور نخواهد داشت.

حجت الاسلام والمسلمین محمدیان ضمن ابزار امیدواری درخصوص جذب اساتید حق‌التدریس گروه معارف در دوره مدیریت جدید، گفت: متاسفانه در نسبت تعداد اساتید معارف به دانشجویان، هماهنگی وجود ندارد و ارتقا و جذب اساتید متعهد و متخصص در این حوزه باید در دستورکار قرار گیرد.

وی با اشاره به فعال بودن کمیته ویژه معارف در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، خواستار ایجاد این کمیته در سایر استان ها برای ارتقا جایگاه گروه های معارف شد.

باید افرادی برای تدریس به دانشگاه بیایند که روحیه انقلابی در آنها محفوظ باشد

حجت الاسلام والمسلمین محمدیان افزود: در دانشگاه آزاد اسلامی باید برای اساتید حق التدریس، تصمیمی اتخاذ شود تا افراد شایسته‌ای بخصوص در درس معارف کرسی‌های تدریس را داشته باشند، نسبت استاد به دانشجو نیز باید اصلاح شود، باید افرادی برای تدریس به دانشگاه بیایند که روحیه انقلابی در آنها محفوظ باشد و خود را سرباز نظام بدانند.

محمدیان با بیان اینکه دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و همچنین گروه‌های معارف دو بال نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری هستند، گفت: گروه‌های معارف در تمام دانشگاه‌ها وجود دارند و با تمام دانشجویان در ارتباط هستند که باید به ما کمک کنند.

وی خاطرنشان کرد: بحث روخوانی قرآن نیز اهمیت دارد و امیدواریم کمیته معارف در استان‌ها هم ایجاد شود، درس دفاع مقدس هم درس اختیاری زیبایی است و استقبال خوبی از آن شده است، تقاضا می کنم این درس هم مورد توجه قرار بگیرد.