مصاحبه دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای تهران ، البرز ، قزوین و قم از صبح امروز یکشنبه 18 تیر ماه آغاز شده است .
دکتر رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر افزود : «در سال جاری برای اولین بار مصاحبه دوره دکتری تخصصی این دانشگاه به صورت نیمه متمرکز و توسط واحدهای مرکز استان انجام می شود و داوطلبان با مراجعه به سایت اینترنتی واحد دانشگاهی محل مصاحبه خود می توانند از زمان و محل دقیق انجام مصاحبه مطلع شوند .»
وی با اشاره به اینکه مصاحبه 4 استان مذکور تا 22 تیر ماه ادامه خواهدداشت افزود : «در صورتی که داوطلبانی به دلیل تقارن زمان مصاحبه با سایر دانشگاه ها امکان حضور در نوبت تعیین شده را نداشته باشند می توانند با هماهنگی واحددانشگاهی محل مصاحبه از چگونگی و زمان مراجعه خود به منظور انجام مصاحبه مطلع شوند .»
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد : «داوطلبان در زمان مصاحبه لازم است کلیه سوابق علمی ، آموزشی و تحقیقاتی به همراه ریز نمرات ، اصل مدرک کارشناسی ارشد و نسخه ای از پایان نامه خود را به همراه داشته باشند .»
روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاداسلامی
برای افزودن متن مورد نظرتان اینجا کلیک کنید